Menu
EUR
Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan onze nieuwe webshop! Lampionnen die al op voorraad zijn kunnen besteld worden →

Disclaimer


Gebruiksvoorwaarden Lampionbox.com® (NL/BE/EU)

Het gebruik van deze site is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. Je wordt geacht hiervan kennis te nemen. De site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.


Het gebruik van onze website 

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.


Hyperlinks en verwijzingen (Links) op Lampionbox.com (NL/BE/EU)

Op of via de site word je met (hyper)links doorverwezen naar andere websites, en word je verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan ook over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden je aangeboden ter informatie en voor je gebruiksgemak.


De Intellectuele eigendomsrechten van LampionBox.com®

Je hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits je de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, product afbeeldingen, productteksten, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt je contact opnemen met de beheerder van de site. (MERKBEWAKING wordt uitgevoerd door Intellectueel eigendom NL B.V.)

www.lampionbox.com | A gen Giezen 26  | 6418 BJ HEERLEN | +31 628556024 | [email protected] 

Wijzigingen van onze Disclaimer

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind je de meest recente versie van de disclaimer van Lampionbox® op deze pagina.


 
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen