Menu
EUR
Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan onze nieuwe webshop! Lampionnen die al op voorraad zijn kunnen besteld worden →

Lampionbox® geeft Kind & Natuur een kans!

 


Welkom bij Lampionbox.com, de plek waar we niet alleen prachtige lampionnen en lampion boxen aanbieden, maar ook de kracht van positieve verandering omarmen! Wanneer je een bestelling plaatst bij Lampionbox.com, krijg je niet alleen een geweldige set met een lampion of lampionnen, maar draag je ook bij aan iets veel groters. We zijn dolenthousiast om aan te kondigen dat we voor elke bestelling maar liefst 1 euro doneren aan de Lampionbox Foundation. Samen kunnen we een sprankje hoop verspreiden en de wereld een stukje mooier maken. Laten we samen de handen ineen slaan en de kracht van geven omarmen!

Wij geloven dat het van essentieel belang is om verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld waarin we leven. Daarom hebben we besloten om een foundation op te richten met ons merk Lampionbox® De Lampionbox Foundation, ons bedrijf zet zich in voor het verbeteren van het leven van kinderen die te maken hebben met moeilijke omstandigheden. Door middel van onze donaties kunnen we deze kinderen ondersteunen en hen hoop en nieuwe kansen bieden.

Elke keer dat je een lampionbox bestelt, draag je bij aan het werk van de Lampionbox®Foundation. Met elke bestelling doneren we namelijk 1 euro rechtstreeks aan de stichting. Dit geld wordt gebruikt voor verschillende projecten die gericht zijn op het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen in nood. Of het nu gaat om het verstrekken van onderwijsmaterialen, medische zorg, voedselhulp of andere essentiële behoeften, jouw bijdrage maakt een verschil en helpt deze kinderen een betere toekomst op te bouwen.

Naast het ondersteunen van de Lampionbox Foundation in haar humanitaire inspanningen, hechten we ook veel belang aan het beschermen van het milieu en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarom hebben we besloten om bij elke bestelling nieuwe bomen te planten. We geloven dat het planten van bomen een krachtige manier is om onze impact op het milieu te verminderen en te werken aan een duurzamere toekomst.

Bomen spelen een cruciale rol in ons ecosysteem. Ze zuiveren de lucht, bieden habitat voor dieren, verminderen bodemerosie en dragen bij aan het vastleggen van CO2. Door bij elke bestelling bomen te planten, helpen we niet alleen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maar dragen we ook bij aan het herstel van ecosystemen en het behoud van de biodiversiteit. Op deze manier streven we ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de planeet die we met elkaar delen.

Met jouw steun planten we bomen in verschillende delen van de wereld die getroffen zijn door ontbossing en milieudegradatie. We werken samen met gerenommeerde organisaties en bosbouw programma's om ervoor te zorgen dat de bomen op verantwoorde en duurzame wijze worden geplant. Elk boompje dat we planten, draagt bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving en helpt de gevolgen van klimaatverandering te verminderen.

Dankzij jouw aankoop bij Lampionbox.com kunnen we onze doelen verwezenlijken. Door het doneren van 1 euro per bestelling aan de Lampionbox Foundation, kunnen we kinderen in moeilijke omstandigheden ondersteunen en hen een betere toekomst bieden. Tegelijkertijd kunnen we door het planten van bomen onze ecologische voetafdruk verkleinen en werken aan een duurzamere planeet voor toekomstige generaties.

We geloven in transparantie en verantwoording. Daarom houden we je regelmatig op de hoogte van de impact die we samen hebben gemaakt. We delen verhalen over de kinderen die we hebben geholpen, de projecten die we hebben ondersteund en de bomen die we hebben geplant. Op die manier kun je zien hoe jouw bijdrage een positieve invloed heeft op de wereld.

Dus waar wacht je nog op? Verspreid vreugde, creëer verandering en maak de wereld een stukje mooier. Bestel vandaag nog je lampion of lampionbox bij Lampionbox.com en help ons om licht te brengen in de levens van kinderen die dat het meest verdienen. Samen kunnen we een groot verschil maken en de wereld veranderen, lampion per lampion, glimlach per glimlach!

 

Namens de LampionBox® Foundation dank voor je steun!

 


Ben of ken jij iemand die onze hulp kan gebruiken? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected]. We ontvangen graag verzoeken om hulp en ondersteuning. Houd er echter rekening mee dat de Lampionbox Foundation zich inzet voor specifieke projecten en doelgroepen. Hoewel we ons best doen om zoveel mogelijk kinderen en bossen in nood te helpen, kunnen we niet garanderen dat we aan alle verzoeken kunnen voldoen. We waarderen echter elke inzending en zullen deze zorgvuldig beoordelen.


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen